Over mij

Luci Sanders

Mijn naam is Luci Sanders en ik heb een aantal jaren geleden de switch gemaakt naar interieurinrichting en styling. Tot die tijd was ik werkzaam in mijn eigen kapsalon, maar na zelf een paar keer gebouwd te hebben, heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik heb een uitgebreide opleiding gevolgd en ben ik in 2012 gestart met (s)anders-wonen.

Je kunt bij mij terecht voor zeer divers advies voor zowel nieuwbouw als verbouw van bestaande huizen of bedrijven. Dit advies kan variëren van een kleuradvies of lichtadvies tot een totaal advies waarin gekeken wordt naar de indeling, de meubels, kleur, styling en verlichting.

Elkaar begrijpen is daarbij een belangrijk begrip want de beoogde sfeer is natuurlijk het hart van elk advies. Uw mening is daarin natuurlijk doorslaggevend. Ondanks mijn persoonlijke voorkeur voor moderne bouwstijlen, met strakke elementen, lijnen en vormen, begrijp ik natuurlijk als geen ander dat het uw huis of werkomgeving is. Jouw wens staat daarom dus centraal in elk advies, en dat is de reden waarom ik zoveel waarde hecht aan een persoonlijk contact en advies.

Voor jouw zakelijke wens, is mijn 30 jaar ervaring als eigen ondernemer toegevoegde waarde in het creëren van een prettige, praktische werkomgeving voor elk budget.

Wil je graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag.