een volledig aanbod in

interieuradvies

adviesmogelijkheden:

Compleet interieuradvies: totaal advies van A tot Z
Zakelijk: voor bedrijf/praktijk
Kleur: kleur maakt het verschil
Lichtplan: een belangrijke factor bij inrichten
Styling: de finishing touch
Verkoopstyling

Compleet Interieuradvies:

een interieuradvies is een uitgebreid advies voor het creëren van een nieuwe beleving van een bestaande of zelfs nieuwe ruimte. In het advies wordt een voorstel gedaan voor de totale inrichting van indeling, kleur- en materiaalgebruik, en een lichtplan voor de door u gekozen ruimte(s). Tevens zal ik een voorstel uitwerken met betrekking tot het gebruik van meubels, raamdecoratie en een stylingsadvies.

Dit complete advies krijgt u van mij in een duidelijke presentatie aangeboden. Hierin leg ik u uit hoe u de gegeven adviezen het beste kunt opvolgen. Ook vindt u hierin een plattegrond met een inrichtingsvoorstel op schaal en een sfeercollage( mood-board). Persoonlijke begeleiding in de aankoop als extra dienst is in overleg bespreekbaar.

Kleuradvies:

bij een kleuradvies geef ik advies dat aansluit bij uw wensen qua sfeer en verwachtingen, aan de hand van kleurstalen.  Dit kleuradvies is voorzien van een praktische uitleg waarmee u terecht kunt bij uw verfwinkel/specialist.

Stylingadvies:

dit is een advies waarbij we een volledige ruimte opnieuw inrichten en stylen. Vooraf bespreken we uw wensen en ideeën voor de ruimte. We bekijken de indeling en plaatsing van de meubelen, kleur van de ruimte en ik geef advies over verlichting en materiaalverbruik voor de totale ruimte.

Verlichtingsplan:

met een goed verlichtingsplan kun je de gewenste sfeer creëren door efficiënt lichtgebruik. Dit plan bevat een voorstel voor de basisverlichting en de sfeerverlichting. Ik bekijk vooraf met u de ruimte en bespreek de wensen. Aan de hand daarvan maak ik een plan in de vorm van een praktische presentatie.

Zakelijke projecten:

bij deze projecten bekijk ik samen met u de ruimte als bij een woning, om vervolgens een nieuw plan te maken inclusief een kleuradvies, verlichtingsplan en styling.
Voor zakelijke projecten wordt daarbij ook gekeken naar, werkcomfort, klantenbeleving waar van toepassing, maar ook naar geluidsnormen, Arbo voorwaarden enz.

Verkoopstyling:

wilt u goede foto’s om u huis te verkopen dan kan ik daarbij helpen. De kunst van de juiste spullen op de juiste plek maken een huis beter verkoopbaar.